Seyahat Yaşam 4 AY ÖNCE

Hollanda Vize Başvurusu - Randevu Kovalamaya Son!

VFS Global internet sitesinde geçirdiğiniz yüzlerce saat ve sürekli randevu var mı yok mu diye kontrol etmekten sizde sıkıldaysanız, muhteşem bir çözüm!

Bildiğiniz üzere, Türkiye'den ve daha bir çok ülkeden Hollanda Vize Başvurusu, VFS Global şirketi üzerinden yapılıyor. Hollanda, bu aracı şirketleri başvuruların daha düzgün olması ve hızlı işlenebilmesi için kullanıyor. Fakat hepimizin yaşadığı en büyük sorunlardan birisi, VFS'den vize başvuru randevu alma sorunu.

Hollanda Vize Başvuru - Hızlı Randevu

Konuyu fazla uzatmayacağım. Bu yazıya kadar bir şekilde geldiyseniz, hollanda vize başvurusu ve randevu alma süreci hakkında bir çok şeyi biliyorsunuzdur. Eğer bilmiyorsanız da bunu oldukça kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Bugün size, bu hollanda vize başvurusunu nasıl kolay ve rahat bir şekilde alabileceğinizi anlatacağım.

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım için VFS Global'den vize randevusu almaya çalışıyordum, fakat ne zaman baksam bir türlü randevu bulamıyordum. Üstelik her seferinde telefonunuzdan giriş yapmanız, başvuracağınız şehri, vize türünü seçmeniz gerekiyor. Gerçekten insanı çileden çıkaran bir süreç.

Fakat daha sonra bir internet sitesine denk geldim ve dedim ki adamlar çözmüş bu işi! İnternet sitesi her dakika, randevu olup olmadığını kontrol ediyor ve liste şeklinde her şehirden, her vize türüne göre listeliyor. Tek yapmanız gereken, nereden nereye gideceğiniz;

Hollanda Vize Kolay Randevu Sitesi: https://visasbot.com/?lang=tr

Hollanda hızlı vize başvurusu

Hollanda Kolay Vize Başvurusu Nasıl Çalışıyor?

https://visasbot.com/?lang=tr bu internet sitesinde hali hazırda zaten bir listeleme yapılıyor, yani ilk seçeneğiniz bu hizmete abone olmadan 5-10 dk'de bir girip girip bakabilirsiniz. Uygun gördüğünüz bir tarih, şehir varsa VFS'nin sitesine girip o randevuyu alabilirsiniz.

Önemli Not: Bu uygulama yada internet sitesi sizin için randevu almıyor. Sadece size uygun randevu tarihlerini ve şehirlerini, vize türüne göre gösteriyor. 

İkinci ve uygulamanın anlama geldiği abonelik sistemi ise şu şekilde çalışıyor: Önce siteye üye oluyorsunuz, daha sonra internet sitesinde detaylı bir şekilde anlatılan adımları takip ediyorsunuz ve daha sonra sizi telegram üzerinden bir gruba ekliyorlar. Bu bir sohbet grubu değil, sadece sizin abone olduğunuz şehirde istediğiniz türde bir vize başvurusu olduğunda, size bildirim geliyor. Daha sonra sizde VFS'nin internet sitesinden bu başvuruyu kendini alıyorsunuz.

Yanlış hatırlamıyorsam, bu hizmeti 3 gün boyunca ücretsiz kullanabiliyorsunuz. 3. günün sonunda eğer hala randevunuzu alamadı iseniz, abonelikten çıkarılıyorsunuz. Tekrar abone olmak için bir ücret ödemeniz gerekiyor. Bu ücret 29 euro. Yani 29 euro ödeyerek, randevu açıldığında direkt olarak bildirim almaya devam edebilirsiniz.

Ben Nasıl Randevu Aldım ve Kişisel Notlar

Ben bu hizmeti aşırı faydalı ve anlamlı buluyorum, insanlığa muhteşem bir hizmet olmuş. Fakat 29 Euro'da biraz fazla geldi. O yüzden bu telegram aboneliğini 3 gün ücretsiz kullandıktan sonra, abonelikten çıktım / otomatik olarak çıkarıldım. 

Daha sonra internet sitesini telefonuma, kaydettim. Telefonu her elime aldığımda, sadece internet sitesini kontrol ettim. 2-3 gün sonra istediğim vize türünde ve istediğim şehirde bir boşluk olduğunu gördüm ve Hollanda Vize başvrumu tamamladım. Aynı şeyi, VFS sitesinden yapamaz mıydım? Evet yapabilirdim ama VFS sitesine giriş yapmak, tek tek şehirler seçmek gibi şeyler her seferinde 15 dakikama mal oluyordu.

Bu internet sitesi sayesinde, 30 saniyede bütün her şeyi kontrol edip çıkabiliyordum ve sonunda başarılı oldum.

Abonelik ücreti yani 29 Euro, biraz fazla ama çokta aşırı bir tutar değil. Böylece bir hizmete kesinlikle değebileceğini düşünüyorum. Yani bu ücreti verip, hollanda vize randevu açıldığında anında bildirim almak, işinizi epey bir kolaylaştırabilir.

Umarım sizde kısa bir süre içerisinde aradığınız Hollanda vize randevusunu alabilirsiniz.

Daha fazlasını keşfetmeye hazır mısın?

Bu kadarının sana az geldiğini biliyoruz, daha fazlasını keşfetmek, okumak ve öğrenmek için tüm içerikler sayfasını ziyaret etmelisin.

Tüm İçerikler